CE ESTE dispozitivul BLEPHASTEAM? 
Blephasteam® este primul dispozitiv de încălzire al pleoapelor, recomandat pentru ameliorarea simptomelor de disfuncţie al glandelor meibomiene şi boli asociate, cum ar fi blefarita posterioară, meibomitis, acnee rozacee oculară, şalazion, intoleranţă la lentilele de contact, sindromul de ochi uscat. Pe baza studiilor ştiinţifice originale ale Dr. JR Fuller, dispozitivul Blephasteam® a fost elaborat în conformitate cu marcajul CE de către Laboratoires Thea, o companie recunoscută ca fiind lider oftalmologic specializat în îngrijirea pleoapelor şi proiectat în colaborare cu specialişti de îngrijire a ochilor.

Blephasteam

Disfuncţiile glandelor meibomiene şi sindromul de ochi uscat
Glandele meibomiene sunt localizate la nivelul pleoapelor şi produc material lipidic care formează stratul exterior al filmului lacrimal normal. Acesta este responsabil pentru păstrarea porţiunii lichide a filmului lacrimal de la evaporarea de pe suprafaţa ochiului. Evaporarea lacrimilor conduce la dezvoltarea sindromului de ochi uscat. Disfuncţiile glandelor meibomiene pot fi responsabile pentru optzeci şi cinci la sută din cazurile de sindrom de ochi uscat.

Blefarita este o boală inflamatorie şi/sau infecţioasă a pleoapelor, localizată în proximitatea genelor. Aceasta este cauzată de starea de piele seboreică, boli inflamatorii, cum ar fi acneea rozacee şi/sau bacterii stafilococ care infectează zona din jurul pleoapelor. Blefarita poate fi o boală cronică şi contribuie la dezvoltarea disfuncţiilor glandelor meibomiene şi sindromului de ochi uscat.

Cum funcţionează dispozitivul Blephasteam?
Blephasteam este un dispozitiv asemănător ochelarilor de protecţie tip goggle, prevăzut cu camere etanşe care se potriveşte in jurul orbitei sau zonei oculare. Un inel umed detaşabil saturează cu umiditate fiecare cameră. Acest lucru facilitează transferul de căldură de la o sursă de căldură controlată în condiţii de siguranţă. Pacientul este capabil de a clipi intermitent, lucru care ajută glanda meibomiană să elimine materialul lipidic. Pacientul este capabil de a vedea prin ochelarii de protecţie, în timp ce tratamentul este în curs de desfăşurare.

TRATAMENTUL BLEPHASTEAM
Unitatea Blephasteam trebuie să fie conectată cu cincisprezece minute înainte de utilizare pentru a permite preîncălzirea. Inelele Blephasteam trebuie să fie umezite cu apă minerală sau soluţie salină şi plasate în interiorul ochelarilor de protecţie. Inelele sunt de unică folosinţă şi sunt aruncate după fiecare utilizare. Pentru fiecare tratament sunt utilizate inele noi pentru a asigura igiena corespunzătoare. Se recomandă a se folosi tratamentul Blephasteam de două ori pe zi. Unitatea trebuie să fie conectată la o priză electrică, iar temperatura optimă trebuie să se ridice la 42°C. Această temperatură corespunde punctului de topire al lipidelor din glandele meibomiene. Acest lucru ajută glandelor pentru a goli conţinutul lor. Tratamentul Blephasteam durează zece minute. Dispozitivul Blephasteam este eliminat, iar inelele aruncate. Blephasteam trebuie curăţat cu grijă cu o cârpă uscată sau dezinfectat cu alcool după fiecare utilizare. Este recomandat ca pleoapele să fie masate şi curăţate după terminarea tratamentului. Înainte de începerea tratamentului, lentilele de contact trebuie îndepărtate şi nu se administrează picături în primele 15 minute după tratament.

DISPONIBILITATEA TRATAMENTULUI BLEPHASTEAM
Tratamentul cu Blephasteam este acum disponibil pacienţilor Novaoptic la sediul Clinicii din str. Petru Rareş 41.

BLEPHASTEAM® AVANTAJE:

  • Datorită naturii unice a design-ului este posibilă obţinerea în mod controlat a căldurii şi umidităţii cu o acţiune benefică asupra sănătăţii oculare
  • Protejează calitatea clipirii astfel încât secreţiile glandelor meibomiene sunt eliberate, iar suprafaţa ochilor este lubrefiată
  • Stabilitatea filmului lacrimal şi sănătate oculară
  • Convenabil, uşor de folosit : 10 minute de două ori pe zi
  • Dovedit ştiinţific cu rezultate bune în calitatea filmului lacrimal şi creşterea calităţii vederii.
  • soluţie naturală pentru igiena pleoapelor şi sănătatea suprafeţei oculare.

Comentarii

18 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Fă o programare

Suceava

Petru Rares, 41

Tel & Fax: 0230 523 830

Mobil: 0724 232 668

Suceava

George Enescu, 9A

Tel & Fax: 0230 530 059

Mobil: 0724 232 664

Suceava

Mihai Viteazul, 21

Tel & Fax:

Mobil: 0723 232 611

Botosani

Primaverii, 10

Tel & Fax: 0231 521 314

Mobil: 0724 232 667

Programare online