Rame NovaopticO faţă este precum o operă de artă, are nevoie de o ramă deosebită pentru a fi pusă în valoare! 

Alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere porneşte de la PRESCRIPȚIA MEDICALĂ. Acesta este primul pas pentru că în funcţie de dioptrii se aleg şi ramele. Consultanţii profesionali Novaoptic sunt pregătiţi să îţi ofere informaţii profesionale şi recomandări avizate pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere.

Tendinţele momentului vorbesc despre lux, îndrăzneală, glamour. Braţele ramelor sunt accesorizate cu binecunoscutele cristale Swarovski, cu perle naturale, monograme sau logo-uri de dimensiuni impresionante. 

Din punct de vedere al MATERIALELOR utilizate, putem spune ca trendul anului se referă la acetat injectat, titan şi aluminiu. Culorile vedetă sunt: roşu, negru, violet, auriu, bronz sau portocaliu. Pentru un aspect discret, ramele cu şurub sau ramele cu fir sunt cea mai bună alegere. 

Sunt persoane pentru care rama de ochelari este un accesoriu fashion şi doresc să fie remarcate prin intermediul ramelor pe care le poartă. Pe aceştia îi îndrumăm spre ramele mai deosebite, creaţii ale designerilor de modă, rame decorate cu cristale, rame placate cu aur, cu braţe din lemn tratat sau braţe îmbrăcate în piele naturală. 

Este foarte important ca alegerea unei rame să fie făcută şi în funcţie de FIZIONOMIA FEȚEI. Ochelarii bine alesi pot redefini în chip fericit înfăţişarea, conferind eleganţă şi completând personalitatea. 

O faţă rotundă are nevoie de linii drepte pentru a compensa curbele şi a crea senzaţie de îngustare şi alungire, de aceea sunt recomandate ramele pătrate sau dreptunghiulare. E bine să se evite ochelarii rotunzi, care nu vor face decât să scoată şi mai mult în relief rotunjimea feţei.

Pentru o formă pătrată a feței se potrivesc cel mai bine ochelarii rotunzi sau rotunjiţi, pentru a îndulci trăsăturile chipului. În nici un caz nu recomandăm ramele dreptunghiulare sau cele foarte subţiri. În definitiv, ideea nu este sa fie invizibile, ci să se potrivească bine şi să îţi ofere un aspect agreabil.

Faţa ovală este cea mai bine proporţionată, motiv pentru care alegerea ramei este cea mai simplă, gustul fiind singurul criteriu al alegerii. 

Un alt criteriu în alegerea ochelarilor este și CULOAREA PĂRULUI, pentru a evita anumite contraste cromatice neplăcute. Persoanele blonde pot alege o ramă în nuanţe deschise şi pastelate, care vor conferi chipului un surplus de lumină şi căldură. Persoanele cu părul şaten pot alege rame în nuanţa bronzului, evitându-le pe cele de culoare închisă ori pastelate. O persoană brunetă poate opta pentru rame aurii sau argintii, dar şi de culoare maro. Recomandăm evitarea nuanţelor pastelate sau foarte închise.

Pentru un CONFORT SPORIT în timpul purtării sunt recomandate ramele din titan sau betatitan, două materiale foarte uşoare.

Printre ochelarii comercializaţi în centrele NOVAOPTIC se regăsesc branduri celebre ale caselor de modă (GIAN FRANCO FERRE, PACCO RABANE, THIERRZ MUGLER, ALVIERO MARTINI, CHRISTIAN DIOR, BULGARI, VERSACE, DOLCE GABANNA, ROBERTO CAVALLI), ochelari însoţiţi de certificate de autenticitate şi garanţie. 
 

Comentarii

1 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Fă o programare

Suceava

Petru Rares, 41

Tel & Fax: 0230 523 830

Mobil: 0724 232 668

Suceava

George Enescu, 9A

Tel & Fax: 0230 530 059

Mobil: 0724 232 664

Suceava

Mihai Viteazul, 21

Tel & Fax:

Mobil: 0723 232 611

Botosani

Primaverii, 10

Tel & Fax: 0231 521 314

Mobil: 0724 232 667

Programare online