BENEFICII

PERCEPȚIE CORECTĂ A CULORILOR. Sensibilitatea la contrast a culorilor este îmbunătățită cu 75%*

VEDERE CONFORTABILĂ. Elimină lumina puternică orbitoare care se reflectă

VEDERE MAI SIGURĂ. Tehnologia de polarizare îmbunătățește timpul de reacție pentru a sprijini o mai bună anticipare atunci când vă aflați la volan*

 

O DIFERENȚĂ PLINĂ DE CULOARE

Când combinați Xperio Polarised cu modelul dumneavoastră de lentile corectoare, nu numai că ochelarii de soare pe care îi aveți vor arăta extraordinar, dar veți beneficia și de protecție a vederii. În același timp, tehnologia Xperio Polarised elimină lumina puternică deranjantă și orbitoare, iar culorile vor atrage atenția asupra dumneavoastră. Acest lucru este obținut prin îmbunătățirea perceperii culorii și împiedicând lumina să treacă prin lentile.

 

ÎNLĂTURĂ LUMINA PUTERNICĂ

Xperio Polarized
 

Undele luminoase călătoresc în multe direcții. Când undele luminoase se reflectă din suprafețe orizontale cum ar fi asfaltul, apa sau gheața, de cele mai multe ori devin concentrate orizontal. Resimțim acest lucru ca lumină puternică vizibilă, care poate fi deranjantă pentru ochi. Lentilele combinate cu tehnologia Xperio Polarised permite numai luminii verticale să treacă prin lentile și de aceea blochează lumina puternică deranjantă.

 

IDEALE PENTRU ȘOFAT

Condusul mașinii este un mod esențial de transport pentru cei mai mulți dintre noi. Lentilele Xperio Polarised îmbunătățesc experiența șofatului eliminând lumina puternică produsă de reflexii pe suprafețele umede ale drumului, de la panoul de bord sau de la alte mașini.

Doamnă purtând lentile Essilor cu Xperio Polarised în afara mașinii

CEA MAI BUNĂ PROTECȚIE UV CÂND STAȚI LA SOARE

Tehnologia Xperio Polarised oferă cel mai înalt nivel de protecție UV din gama noastră de tehnologii pentru lentile. Aceasta face ca tehnologia Xperio Polarised să fie perfectă pentru oricine are ochii sensibili sau pentru persoanele în vârstă care au avut operații la ochi.

Doamnă purtând lentile Essilor cu Xperio Polarised în timp ce aleargă în aer liber

APA SE VEDE FOARTE CLAR

Cu Xperio Polarised, lentilele vă pot oferi o experiență vizuală mai bună când practicați sporturi nautice și sporturi de iarnă. Lumina solară puternică reflectată este redusă pe suprafețe cum ar fi apa, zăpada sau gheața.

Familie purtând lentile Essilor cu Xperio Polarised pe malul mării

Comentarii

12 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Fă o programare

Suceava

Petru Rares, 41

Tel & Fax: 0230 523 830

Mobil: 0724 232 668

Suceava

George Enescu, 9A

Tel & Fax: 0230 530 059

Mobil: 0724 232 664

Suceava

Mihai Viteazul, 21

Tel & Fax:

Mobil: 0723 232 611

Botosani

Primaverii, 10

Tel & Fax: 0231 521 314

Mobil: 0724 232 667

Programare online